T A R I E V E N

Dag reportage:
8.00 t/m 16.00 uur
Filmen vanuit huis, fotosessie, kerk, stadhuis, receptie, aansnijden bruidstaart en andere speciale momenten.
Opname tijd inclusief
montage totaal 16 uur kosten € 635,00

Uurtarief:
Vanaf 16.00 uur.
Het Filmen van diner, speeches, openingsdans, feest en overige activiteiten.
Tarief per uur € 47,50

Reiskosten:
Vanaf 35 km.
De eerste 35 km gratis daarna het tarief per km € 0,19.

B R U I D S R E P O R T A G E

Filmen tijdens de trouwdag
Ik heb door mijn ervaring met het filmen van bruidsreportages zodoende ook een zeer goede ervaring met het samenwerken met de fotograaf en ceremoniemeester. Verder zal ik op het juiste moment en plaats er zijn, om de bijzondere momenten vast te leggen zonder zelf nadrukkelijk aanwezig te zijn. Ook werk ik niet tijdens de opnamen met felle lampen zodat de sfeer niet wordt beïnvloed. Met het filmen houd ik al rekening met wat er later tijdens de montage moet gebeuren.

Wat is mogelijk (trouw DVD)
Gebruik van muziek (naar eigen keuze) onder trouw DVD. Interview van de gasten . Teksten kunnen gemonteerd worden in de DVD. Foto’s (bv. foto’s van vroeger, jeugdfoto’s) kunnen verwerkt worden in de DVD. Trouwkaart, menukaart verwerken in de DVD. DVD clip van de trouwdag als bedank kaartje genodigden.

Montage van de trouwdag achteraf
Na het vastleggen van de trouwdag heb ik ongeveer 8 tot 10 uur nodig, om van de ruwe opnamen een gemonteerde film te maken. De montage geschied volledig digitaal en geeft geen kwaliteitsverlies bij verwerking achter af.

Apparatuur
Ik film met een professionele DV-CAM Sony schouder camera Montage verwerking via een Apple I mac.

Demo DVD
Op verzoek aan te vragen een demo dvd.


De meest waarde- en trouwvolle gebeurtenis op DVD. Een kwaliteit die over 20 jaar de momenten en het gevoel van nu, nog doen herleven.